TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - 80 nci Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Ara

ÇEDES Aralık ayı etkinliğimizde biri " Yerli Malı Haftası" etkinliği oldu. Paylaşmanın, tutumun, üretmenin önemini kavradık. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen hikaye anlatma yarışması sonuçları:

1.olan 3/A sınıfından Eymen KANDEMİR

2.olan 4/B sınıfından Nil Defçi

3.olan 3/B sınıfından Yusuf Eymen KARGACI

4.olan 3/C sınıfından Elif Defne GÜVEN

5.olan 3/B sınıfından Yiğiti Çınar Çamuroğlu oldu.Öğrencilerimizi kutluyoruz.Hikaye anlatma yarışmasına katılım sağlayan öğrencilerimizi emeklerinden dolayı kutluyoruz.

Ara

Okulumuzda Dilimiz Zenginlikleri Projesi kapsamında  düzenlenen afiş yarışması sonucunda;

1. olan 3/A sınıfından Zeynep Ela Saraç

2.olan 3/B sınıfından Yusuf Eymen Kargacı

3.olan 3/C Elif Arzu Karabüyük

4.olan 2/C Öykü Öztürk

5.olan 3/A Alperen Sezer

öğrencilerimizi kutluyoruz.Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerine katılımları için tebrik ediyoruz.Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizin afişleri okulumuzun panolarında sergilenmiştir.

Ara

80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu ' Tekirdağ Okuyor' etkinliğine katılım sağladı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında “Tekirdağ Okuyor” Etkinliği Açıklama Metni

Cumhuriyetimizin 100. Yılında “Tekirdağ Okuyor” Etkinliği 19.12.2023 Salı günü saat 19.23-20.23 arasında öğretmen, öğrenci ve velilerimizin evlerinde katılımları ile düzenlenecektir. Etkinlik; öğretmen, öğrenci ve velilerimizin belirtilen saatlerdeki kitap okuma esnasında çektikleri fotoğraflarını gönüllülük çerçevesinde kendi sosyal medya hesaplarında #19232023TekirdağOkuyor etiketiyle paylaşılarak yapılacaktır.

Bu etkinliğe okulumuzun tüm paydaşlarının  katılımını bekliyoruz.

Ara

Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen yetkililer tarafından 364 öğrenciye koruyucu diş sağlığı eğitim semineri verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aralık ayının son etkinliği hikaye anlatma. Öğrencilerimizden anahtar kelimelerimiz  'naneşekeri,haylaz,küfe ' ile hikaye yazıp anlatmalarını istiyoruz.Öğrencilerimizin yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirmek; dil becerilerini ve beden dilini etkili kullanma becerisi geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Okulumuzda sınıf birincilerini  öğretmenlerimiz  belirlendikten sonra proje komisyonu tarafından 20.12.2023 -22.12.2023 tarihleri arasında okulda dereceye girecek ilk üç öğrenci belirlenecektir. Heyecan içinde yazılacak hikayeleri bekliyoruz.

Hikaye anlatma yarışmasının şartnamesine aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

/meb_iys_dosyalar/59/12/753872/dosyalar/2023_12/13233536_80.yilcumhuriyetilkokuluyarismasartnamesihikayeanlatma.docx

Ara

• Öğrencilerimiz okul ortamında mısır eşliğinde sinema keyfi yapıyor. İyi eğlenceler çocuklar.

Ara

'Dilimizin Zenginlikleri Projesi ' aralık ayı faaliyetinde okulumuz okul öncesi sınıflarımız eylem planına göre aile buluşmaları ve etkileşimli kitap okuma çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Ara

Okulumuzda Dünya İnsan Hakları Günü kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  kapsamında aralık ayı faaliyeti kapsamında afiş yarışması düzenlenmiştir.Tüm öğrencilerimizin afiş yarışmasına katılımının sağlamasını bekliyoruz.Afiş yarışmasının şartnamesine  ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesini Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin tarafından tanıtıldı.Tanıtım videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=KMQAgRMJIFs

Ara

Okulumuzda  Çedes kapsamında Atatürk ‘e Saygı ve Özlemimizi dile getirmek ve düşüncelerimizi  paylaşmak için şeref defteri hazırladık.

Şeref defteri hazırlama videomuza tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

30.11.2023 tarihinde okulumuzda başhekim, diyetisyen ve veteriner mesleklerinde görev yapan velilerimizi ağırladık. Öğrencilerimize meslekleriyle ilgili bilgilendirme yaptılar. Öğrencilerimizi tecrübeleriyle bilgilendiren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Öğretmenler günü programında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul aile birliğimize teşekkür ediyoruz.