TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - 80 nci Yıl Cumhuriyet İlkokulu

80 nci Yıl Cumhuriyet İlkokulu

HÜRRİYET MAHALLESİ BOLKAR SOKAK NO.8 SÜLEYMANPAŞA/TEKİRDAĞ
Vizyon
Bireysel yeteneklerinin farkına varmış, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliği içinde çalışma yeteneğine sahip, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, hedeflediği yere varabilecek bilgi ve yeteneğe sahip öğrenciler yetiştiren, eğitimde teknoloji kullanımında örnek, eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla kategorisindeki tüm okullara model olarak gösterilen bir okul olmaktır.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Toplu taşıma
Özel Servisler